Programul va fi transmis zilnic începând cu ora 18:30 în perioada 31 oct – 7 noi 2021

Recomandări tehnice:

 • Pentru a vă conecta la program va rugăm să apăsați butonul de start/ play ▶️ din mijlocul player-ului video de mai sus.
 • Dacă aveți o conexiune slabă de internet vă recomandăm să folosiți versiunea radio (doar audio), apăsând butonul RADIO pe care îl găsiți sub player-ul video de mai sus.
 • Pentru a vă putea bucura de o transmisie fără probleme vă recomandăm să folosiți ultima versiune a browser-ului web Chrome sau Firefox.
 • Dacă aveți probleme tehnice vă recomandăm să apăsați butonul RECONECTARE, iar dacă reconectarea nu a avut loc, puteți da un refresh la pagina web, dacă încă persistă problema vă rugăm să ne scrieți pe chat-ul live pe care îl găsiți în colțul din dreapta jos al acestei pagini, sau ne puteți scrie un email pe contact@lumileangelice.ro.

Începând cu ziua de luni, 8 noiembrie 2021 veți avea la dispoziție, pe email, pe site-ul lumileangelice.ro și pe canalul de Telegram al evenimentului, muzica de la meditații și înregistrarea audio a Metodei de menținere nealterată sau de restabilire pe o cale supranaturală a unei stări excelente de sănătate și de armonie lăuntrică, ce ne devine accesibilă în mod gradat cu ajutorul îngerilor prin intermediul energiei subtile sublime a sănătății dumnezeiești, prin intermediul energiei subtile sublime a iubirii dumnezeiești, prin intermediul energiei subtile sublime a ajutorului dumnezeiesc.

???? Vă recomandăm să vă conectați cu cel puțin 3 minute înainte de începerea programului zilnic sau a manifestării la care doriți să participați din cadrul acelei zile pentru a simți din plin, datorită stării de unison ce va surveni, efectele benefice, eminamente spirituale, angelice care cu siguranță vor apare.

 

Înainte de a vă conecta online pentru a participa la activitățile din cadrul acestui eveniment vă recomandăm să realizați Metoda de protecție pentru accesarea Internetului.

  ???? Vă invităm să ne trimiteți relatările și mărturiile dumneavoastră folosind acest formular de feedback.

   Program ziua a opta – Duminică, 7 Noiembrie

   }

   18:30 - 19:00

   Prezentare teoretică având ca temă Îngerii

   }

   19:00 - 19:15

   MEDITAȚIE

   Exemplificare specială a stării exemplare de măreție dumnezeiască pe care o trăiesc într-un mod profund și copleșitor Îngerii

   }

   19:15 - 19:40

   Prezentare teoretică având ca temă Arhanghelul Raguel

   }

   19:40 - 19:45

   Moment artistic având ca temă Arhanghelul Raguel

   }

   19:45 - 20:00

   MEDITAȚIE

   Starea de comuniune inspiratoare, plenară cu Arhanghelul Raguel

   }

   20:00 - 20:10

   PAUZĂ
   }

   20:10 - 20:30

   Filme documentare

   Mărturii uimitoare despre intervenția miraculoasă a Îngerilor în viața oamenilor

   }

   20:30 - 21:31

   Metodă spirituală

   Metodă de menținere nealterată sau de restabilire pe o cale supranaturală a unei stări excelente de sănătate și de armonie lăuntrică, ce ne devine accesibilă în mod gradat cu ajutorul îngerilor prin intermediul energiei subtile sublime a sănătății dumnezeiești, prin intermediul energiei subtile sublime a iubirii dumnezeiești, prin intermediul energiei subtile sublime a ajutorului dumnezeiesc– prezentarea introductivă a etapelor și realizarea practică

   }

   21:31 - 21:40

   PAUZĂ
   }

   21:40 - 22:50

   Prezentare termeni

   Aspiraţie, aprofundare, evocare şi bunăstare

   }

   22:50 - 23:45

   Spectacol – teatru lectură

   „Iannis cel nebun pentru Hristos”

   }

   23:45

   Încheierea Simpozionului. Manifestarea recunoștinței față de Dumnezeu Tatăl, față de Îngeri și față de Arhangheli

   Recomandă acest eveniment unui prieten
   printr-un Share pe Facebook.

   Pin It on Pinterest