Metodă de protecție pentru accesarea Internetului

Această metodă ne oferă o protecție împotriva energiilor negative și a efectelor nefaste ce se pot menifesta prin dispozitivele electronice conectate la internet pe care le folosim în fiecare zi.

De fiecare dată atunci când deschidem un instrument specific de acces și de branșare pe internet este necesar să facem de trei ori minim SEMNUL CRUCII chiar în direcția acelui instrument și după aceea vom rosti formula bine-cunoscută, respectiv:

„ÎN NUMELE TATĂLUI CERESC, DUMNEZEU, ÎN NUMELE FIULUI SĂU, IISUS, ȘI ÎN NUMELE SFÂNTULUI DUH, AMIN!”

Vom adăuga în finalul fiecărui gest al crucii următoarele cuvinte:

„INVOC AICI ȘI ACUM, CU CREDINȚĂ DEPLINĂ, CU UMILINȚĂ ȘI CU O SPERANȚĂ ÎNDREPTĂȚITĂ, MANIFESTAREA OMNIPOTENȚEI DUMNEZEIEȘTI CE ANIHILEAZĂ IMEDIAT ÎNTR-UN MOD TOTAL ȘI NECONDIȚIONAT, PE ÎNTREAGA DURATĂ A ACESTEI ACȚIUNI, ORICE INFLUENȚĂ DIAVOLEASCĂ, SATANICĂ, CE S-AR PUTEA EXERCITA ÎN ȘI PRIN ACEST INSTRUMENT. AȘA SĂ-MI AJUTE DUMNEZEU! AMIN! AMIN! AMIN!”

În finalul acestei rostiri vom urmări să simțim de fiecare dată o stare indescriptibilă de SIGURANȚĂ PROFUNDĂ și de PROTECȚIE DUMNEZEIASCĂ SPECIALĂ.

Este important să rețineți că vom rosti de trei ori această formulă exorcizantă chiar și dacă (mai ales la începutul acestei operări) nu vom simți nimic, dar vom urmări însă să fim atenți spre a observa ce se petrece, mai ales în finalul celui de-al treilea semn al crucii pe care o să-l facem și care va fi urmat de rostirea acestei formule.

Este necesar să știți că această formulă ce va fi rostită după ce am făcut gestul crucii și apoi am spus ceea ce știți că se spune atunci (respectiv: „ÎN NUMELE TATĂLUI CERESC, DUMNEZEU, ÎN NUMELE FIULUI SĂU, IISUS, ȘI ÎN NUMELE SF NTULUI DUH, AMIN!”) exorcizează și chiar anihilează prompt cea mai mare parte a energiilor nefaste ce se pot manifesta prin telefoane mobile, prin tablete, prin calculatoare și laptop-uri, etc., și asigură neutralizarea energiilor malefice pentru o perioadă de 24 de ore de la ora efectuării acestei exorcizări.

În cazul accesării INTERNETULUI, înainte de a ne branșa așa cum se spune ON LINE, vom consacra în prealabil fructele acelei acțiuni lui Dumnezeu Tatăl, utilizând formula din desfăsurătorul de mai jos și vom conștientiza starea ce apare în finalul acestei consacrări ce se va face fără nicio excepție doar către Dumnezeu.

Citește aici despre tehnica de execuție, avantajele și aspectele spirituale esenţiale ale consacrării fructelor acţiunilor Lui Dumnezeu Tatăl.

Apoi, imediat după aceea, vom realiza trei binecuvântări distincte utilizând formula de binecuvântare din desfăsurătorul de mai jos.

Citește aici despre tehnica de execuție si efectele spirituale profunde a artei binecuvântării.

Desfășurător:

Pasul 1.
Facem SEMNUL CRUCII
chiar în direcția acelui instrument și rostim:

„ÎN NUMELE TATĂLUI CERESC, DUMNEZEU, ÎN NUMELE FIULUI SĂU, IISUS, ȘI ÎN NUMELE SFÂNTULUI DUH, AMIN!”

Vom adăuga în finalul fiecărui gest al crucii următoarele cuvinte (formula exorcizantă):

„INVOC AICI ȘI ACUM, CU CREDINȚĂ DEPLINĂ, CU UMILINȚĂ ȘI CU O SPERANȚĂ ÎNDREPTĂȚITĂ, MANIFESTAREA OMNIPOTENȚEI DUMNEZEIEȘTI CE ANIHILEAZĂ IMEDIAT ÎNTR-UN MOD TOTAL ȘI NECONDIȚIONAT, PE ÎNTREAGA DURATĂ A ACESTEI ACȚIUNI, ORICE INFLUENȚĂ DIAVOLEASCĂ, SATANICĂ, CE S-AR PUTEA EXERCITA ÎN ȘI PRIN ACEST INSTRUMENT. AȘA SĂ-MI AJUTE DUMNEZEU! AMIN! AMIN! AMIN!”

În finalul fiecărei rostiri vom urmări să simțim de fiecare dată o stare indescriptibilă de SIGURANȚĂ PROFUNDĂ și de PROTECȚIE DUMNEZEIASCĂ SPECIALĂ.
Vom repeta de încă două ori semnul crucii urmat de fiecare dată de formula exorcizantă de mai sus, pentru a realiza astfel în total de trei ori distinct semnul crucii urmat de formula exorcizată.

Pasul 2.
Îi consacram acum fructele acestei acțiuni lui Dumnezeu Tatăl, utilizând formula de mai jos și vom conștientiza starea ce apare în finalul acestei consacrări ce se va face fără nicio excepție doar către Dumnezeu.
Începem acum să rostim lăuntric, transfigurator, rugăciunea pregătitoare pentru consacrare:

„DOAMNE DUMNEZEULE, MILUIEŞTE-MĂ!”.

Vom repeta această scurtă rugăciune de 21 de ori (sau maxim de 27 de ori). Vom remarca imediat după aceea o mult mai bună stare de interiorizare şi transfigurare, o raportare mult mai sinceră şi directă la Dumnezeu.

Suntem acum pregătiţi pentru a începe consacrarea propriu-zisă.
În continuare, pe fondul unei stări de aspiraţie şi dragoste pentru Dumnezeu, rostim lăuntric, ferm şi cu sinceritate:

„DOAMNE DUMNEZEULE, TATĂ CERESC, ŢIE ÎŢI DĂRUIESC AICI ŞI ACUM, ÎN MOD TOTAL ŞI NECONDIŢIONAT TOATE ROADELE ACESTEI ACŢIUNI DE A MĂ CONECTA LA INTERNET”.

Rămânem acum interiorizaţi, pe un fond de linişte mentală şi receptivitate elevată, urmărind să simţim stările care apar imediat.
Dacă răspunsul este afirmativ continuăm cu pasul următor.

Pasul 3.
Realizăm trei binecuvântari distincte utilizând următoarea formulă de binecuvântare:

„DOAMNE DUMNEZEULE, TATĂ CERESC, TE IMPLOR CU UMILINȚĂ SĂ BINECUVÂNTEZI PRIN ENERGIA BINECUVÂNTĂRII TALE DUMNEZEIEȘTI ACEASTĂ MODALITATE LA CARE RECURG ȘI TE IMPLOR SĂ ANIHILEZI ÎNTR-UN MOD TOTAL ȘI NECONDIȚIONAT, PE ÎNTREAGA DURATĂ A ACESTEI UTILIZĂRI, ORICE INFLUENȚĂ MALEFICĂ, DIAVOLEASCĂ, SATANICĂ, CE S-AR PUTEA EXERCITA DATORITĂ UNELTIRILOR CELUI RĂU ȘI VICLEAN, REVĂRSÂND ASUPRA EI, PRIN MINE, GRAȚIA TA SUPREMĂ. FACĂ-SE VOIA TA! AMIN!”

În finalul celor trei binecuvântari rostim formula de recunoștință către Dumnezeu Tatăl:

ÎȚI MULȚUMESC TATĂ CERESC CĂ AI FĂCUT DIN FIINȚA MEA VASUL MANIFESTĂRII GRAȚIEI TALE SUPREME.

Pin It on Pinterest